+31 10 2 880 880 info@keuzecoach.nl

Vanwege de coronamaatregelen zijn geen workshops gepland. Individuele workshops en 1-op-1 coaching, buiten of per Zoom, zijn wel mogelijk. Een afspraak is zo gemaakt.

Workshops keuzes maken

Bewust keuzes maken in leven en werk
Workshops voor professionals
Lees meer over Dorine
De workshops helpen je om bewuster keuzes te maken, en keuzes die beter zijn voor jou zelf. Je kunt eraan deelnemen als je voor een specifieke keuze staat, maar ook als je inzichten wilt krijgen voor keuzes in de toekomst.

Wil je vooral aan de slag met een keuze waar je voor staat? Kies dan voor de introductieworkshop of voor de basisworkshop Keuzes maken voor jezelf. Helderheid in keuzes is een vervolgworkshop, een soort intervisie, voor als je de basisworkshop al hebt gedaan.

Wil je meer inzicht waarom het zo lastig is, of waarom je steeds het gevoel hebt dat je niet de goede keuzes maakt? In de workhops Ontdekken wat in de weg kan zitten ga je je patronen onderzoeken. Want als je ze herkent, en met oefening gaat dat steeds beter, kun je ze ook bewust volgen of loslaten.

Weet je nog niet goed welke keuzemogelijkheden er zijn, of wil je eerst wat verder kijken dan wat voor de hand ligt? De workshops Onderzoeken wat een richting kan zijn helpen je op weg, door je onbewuste bronnen aan te boren.

Maak je keuze uit de workshops. En als je niet wilt wachten of je kunt niet kiezen… laat je dan 1-op-1 coachen.

Herken je patronen

Ontdekken wat in de weg kan zitten

Je onbewuste kan je helpen, maar ook tegenwerken. We kijken naar onbewuste patronen die je op het verkeerde been kunnen zetten bij het maken van je keuzes. Als je je eigen neigingen herkent, word je vrijer om te kiezen wat voor jou zelf goed is.

Maak een keuze

Bewuster keuzes maken

In deze workshops ga je aan de slag met een of meer keuzes waar je voor staat. Je ervaart hoe je betere keuzes kunt maken door gebruik te maken van je onbewuste, je intuïtie en je lichaamswijsheid. En als deelnemers help je elkaar.

Onderzoek hoe verder

Verkennen wat een richting kan zijn

Jij weet wat het beste is voor jou, alleen niet altijd bewust. We verzamelen input en zetten je onbewuste aan het werk. Want dat is veel beter in het bedenken van opties en het maken van keuzes. En dat kan tot verrassende inzichten leiden.

Inhoud van de workshops

Ontdekken wat in de weg kan zitten

  • Je favoriete rotgevoel: we bekijken hoe je je patronen kunt ontdekken, en we maken daar een begin mee (dramadriehoek, spelletjes die mensen spelen, het Kind in jou).
  • Wat je zegt, ben je zelf: we bekijken hoe wat je bij anderen opmerkt, een aanwijzing kan zijn voor je verborgen belemmeringen – én kwaliteiten (licht op je schaduw).
  • Mooi meegekregen: we kijken welke aspecten in jouw familiegeschiedenis kunnen doorwerken bij jou nu, en hoe je daar iets mee kunt (genogram, familieopstelling in je verbeelding).

Onderzoeken wat een richting kan zijn

  • Jouw plek in de wereld: je wordt op een speelse manier uitgedaagd om te zoeken naar jouw plek in de wereld.
  • Met andere ogen: we gaan op allerlei manieren je creativiteit in het bedenken van (on)mogelijke opties aanboren.
  • Het pad naar de toekomst: je gaat op een inspirerende manier op zoek naar aanknopingspunten in je verleden om je gewenste toekomst te visualiseren.

Introductieworkshop keuzes maken

De workshop duurt twee uur en vindt plaats op een inspirerende locatie in de buurt van Rotterdam, of op aanvraag per Zoom.

In deze workshop ga je met een teen in het water: ervaren hoe je (on)bewuster en beter een keuze kunt maken. Daarnaast verkennen we waar je tegenaan

€ 75
Lees verder
kunt lopen als je worstelt met een keuze hoe verder, en wat het soms zo lastig maakt. En wat je kunt doen om toch zo goed mogelijk een knoop door te hakken en een keuze te maken die goed is voor jou.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Alle workshops Bewuster keuzes maken

De workshops duren een middag en vinden plaats op een inspirerende locatie in de buurt van Rotterdam.

In de workshops zit een kernachtig stukje kennisoverdracht, maar vooral ook praktisch toepassen en ervaren wat jij eraan hebt, waarbij je als deelnemers

€ 195
Lees verder

ook elkaar helpt. De groep is klein, maximaal 6 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor interactiviteit.

Er zijn diverse workshops. Ik geef je graag meer informatie over de inhoud. Als je wilt deelnemen, bel ik je altijd van tevoren voor een gratis intakegesprek, waarin we samen kijken of het past.

De workshops Ontdekken wat in de weg kan zitten horen bij elkaar, je neemt deel aan drie workshops.

Er zijn op dit moment geen workshops gepland. Neem contact op voor meer informatie.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

VIP-workshops Bewuster keuzes maken

Alle workshops kunnen ook 1-op-1 op afspraak. De workshops duren drie uur. Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in Rotterdam, of elders in overleg.

Een werksessie per Zoom of telefoon is ook mogelijk. Deze duurt 1 tot 1,5 uur.

In de workshops zit een kernachtig stukje kennisoverdracht, maar vooral ook praktisch toepassen en ervaren wat jij eraan hebt, met 1-op-1 begeleiding.

€ 245

duur 3 uur

€ 95

per Zoom,

duur 1-1,5 uur

Lees verder

De workshops duren een ochtend of een middag. De inhoud is hetzelfde als bij de workshops in een groepje, maar je krijgt alle aandacht.

Er zijn diverse workshops. Ik geef je graag meer informatie over de inhoud. Als je wilt deelnemen, bel ik je altijd van tevoren voor een gratis intakegesprek, waarin we samen kijken of het past.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Zet de eerste stap naar betere keuzes voor jezelf!

Bericht:

Workshops:

7 + 15 =

Bel of mail

Dorine van Lammeren

+31 10 2880880

info@keuzecoach.nl

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam

Keuzecoach is een activiteit van Transicion B.V.

KvK 24307956