+31 10 2 880 880 info@keuzecoach.nl

Bouwstenen voor je keuze

Bewust een keuze maken in leven of werk
Individuele workshops voor professionals
Lees meer over Dorine
Sommige keuzes kun je – met wat hulp – vrij snel maken. Omdat ze niet heel groot of complex zijn, of omdat je al verder bent in het proces. Voor andere keuzes is meer input nodig. Afhankelijk van de keuze waar je voor staat, kunnen verschillende benaderingen van pas komen.

Wil je meer inzicht wat je keuze zo lastig maakt, of waarom je het gevoel hebt dat je niet tot de goede keuze komt? In een individuele verdiepingsworkshop kun je ontdekken welke patronen je geneigd bent te volgen. Want als je ze herkent, kun je ze ook bewust (deels) loslaten. Er zijn drie onderwerpen met verschillende invalshoeken.

Weet je nog niet goed welke keuzemogelijkheden er zijn, of wil je eerst eens verder kijken dan de voor de hand liggende opties? De individuele voedingsworkshops kunnen je op weg helpen, door je onbewuste bronnen aan te boren. Er zijn drie onderwerpen met een verschillende aanpak.

Wil je direct aan de slag met een keuze waar je voor staat? Kies dan voor 1-op-1 ondersteuning.

Maak je keuze uit de onderwerpen. Als je meteen aan de slag wilt, of je kunt niet kiezen… laat je dan 1-op-1 ondersteunen.

Verdieping

Ontdek je patronen

Je onbewuste kan je helpen, maar ook tegenwerken. Onbewuste patronen kunnen je op het verkeerde been zetten bij het maken van je keuze. Als je je eigen neigingen herkent, word je vrijer om te kiezen wat voor jou zelf goed is.

Voeding

Onderzoek hoe verder

Jij weet wat het beste is voor jou, alleen niet altijd bewust. Verzamel input en zet je onbewuste aan het werk. Want dat is veel beter in het bedenken van opties en het maken van keuzes. Dat kan tot nieuwe en verrassende inzichten leiden.

1-op-1 ondersteuning

Bewuster een keuze maken

Spreken de onderwerpen je niet aan, of passen ze niet bij de keuze waar je voor staat, kies dan voor 1-op-1 ondersteuning direct gericht op je vraagstuk.

Onderwerpen

Verdieping – je neigingen herkennen

  • Mooi meegekregen: bekijk welke aspecten in jouw familiegeschiedenis onbewust kunnen doorwerken bij jou nu (systemisch)
  • Zo doe jij dat: wat je bij anderen opmerkt, kan een aanwijzing zijn voor verborgen belemmeringen – én kwaliteiten (licht op je schaduw)
  • Je favoriete rotgevoel: onbewust doorloop je vaak dezelfde patronen, die je steeds niet opleveren wat goed is voor je (dramadriehoek)

Voeding – mogelijkheden verkennen

  • Jouw plek: ga op een speelse manier op zoek naar jouw plek in de wereld (visualiseren)
  • Out of the box: boor je onbewuste aan om op meer mogelijkheden te komen dan je zou denken (creativiteit)
  • Resultaten uit het verleden…: zoek op een inspirerende manier naar aanknopingspunten in je verleden om je gewenste toekomst te visualiseren (appreciative inquiry)

Individuele workshops verdieping en voeding

Een workshop duurt anderhalf uur en vindt plaats op een inspirerende locatie in (de buurt van) Rotterdam.

Per Zoom is ook mogelijk.

In elke workshop zit een stukje theorie en achtergrondinformatie, naast praktische toepassing op jouw vraagstuk. Je ervaart

€ 125

Rotterdam

€ 105

per Zoom

Lees verder

wat jij ermee kunt. Je zet hiermee een stap naar een keuze die goed is voor jou.

Er zijn diverse workshops. Ik geef je graag meer informatie over de inhoud. Als je wilt deelnemen, bel ik je van tevoren voor een gratis intakegesprek, waarin we samen kijken of het past.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

1-op-1 ondersteuning

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke ondersteuning op afspraak. Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in (de buurt van) Rotterdam, binnen of buiten.

Per Zoom of telefoon is ook mogelijk.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat. Je komt langs met je vraagstuk en je gaat naar huis met handvatten hoe verder. We zijn

€ 95

Rotterdam

€ 75

per Zoom

Lees verder
een uur tot anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Coaching on-the-job

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke coaching op afspraak, bij jou op je werklocatie.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat, in je werkomgeving waar die keuze speelt. Het kost je geen reistijd en kunt meteen

€ 190

op locatie

Lees verder
aan de slag met de handvatten hoe verder. We zijn een uur tot anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief reiskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Zet de eerste stap naar een betere keuze voor jezelf!

Bericht:

Workshops:

13 + 13 =

Bel of mail

Dorine van Lammeren

+31 10 2880880

info@keuzecoach.nl

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam

Keuzecoach is een activiteit van Transicion B.V.

KvK 24307956