+31 10 2 880 880 info@keuzecoach.nl

1-op-1 ondersteuning bij je keuze

Bewust een keuze maken in leven of werk

Persoonlijke begeleiding voor professionals

Lees meer over Dorine
Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze

Sta je voor een keuze en je twijfelt, of je komt er niet uit?

Vooral bij belangrijke keuzes in je leven en werk is het vaak geen kwestie van voors en tegens op een rijtje en hup, duidelijk. Er spelen veel dingen mee en je kunt niet alle mogelijkheden en consequenties overzien.

Het goede nieuws is dat je heel veel input hebt uit je omgeving, uit je verleden en heden, en dat je onderbewuste hier raad mee weet. Alleen, daar wil of kan je soms niet naar luisteren, omdat er iets anders meer om aandacht vraagt. Of je weet niet goed hoe je toegang krijgt tot die wijsheid. En daar kan ik je bij ondersteunen.

Ik ben niet alleen een klankbord of spiegel, ik help je ook om op een gestructureerde manier, met behulp van bewezen modellen, methoden en technieken, opties te ontdekken en af te wegen. Zodat je een keuze kan maken waar je echt, vanuit jezelf, 100% achter kan staan.

Heb je behoefte aan verdieping of voeding voor je keuze? Denk dan eens aan een individuele workshop.

1-op-1 ondersteuning

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke ondersteuning op afspraak. Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in (de buurt van) Rotterdam, binnen of buiten.

Per Zoom of telefoon is ook mogelijk.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat. Je komt langs met je vraagstuk en je gaat naar huis met handvatten hoe verder. We zijn

€ 95

Rotterdam

€ 75

per Zoom

Lees verder

een uur tot anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Coaching on-the-job

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke coaching op afspraak, bij jou op je werklocatie.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat, in je werkomgeving waar die keuze speelt. Het kost je geen reistijd en kunt meteen

€ 190

op locatie

Lees verder

aan de slag met de handvatten hoe verder. We zijn een uur tot anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief reiskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bouwstenen voor je keuze

Individuele workshops over specifieke onderwerpen rond je keuze.

Sommige keuzes kun je – met wat hulp – vrij snel maken. Omdat ze niet heel groot of complex zijn, of omdat je al verder bent in het proces. Voor andere keuzes is meer input nodig. Er zijn diverse individuele workshops waarin je deze input kunt opdoen.

€ 125

Rotterdam

€ 105

per Zoom

Lees verder

De workshops duren anderhalf uur. Ik bel je van tevoren voor een kort intakegesprek, waarin we samen kijken of het past.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Zet de eerste stap naar een goede keuze voor jezelf!

Bericht:

14 + 5 =

Bel of mail

Dorine van Lammeren

+31 10 2880880

info@keuzecoach.nl

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam

Keuzecoach is een activiteit van Transicion B.V.

KvK 24307956