+31 10 2 880 880 info@keuzecoach.nl

1-op-1 begeleiding bij keuzes maken

Bewust keuzes maken in leven en werk
Persoonlijke begeleiding voor professionals
Lees meer over Dorine
Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze

Sta je voor een keuze en je twijfelt, of je komt er niet uit?

Vooral bij belangrijke keuzes in je leven en werk is het vaak geen kwestie van voors en tegens op een rijtje en hup, duidelijk. Er spelen veel dingen mee en je kunt niet alle mogelijkheden en consequenties overzien.

Het goede nieuws is dat je heel veel input hebt uit je omgeving, uit je verleden en heden, en dat je onderbewuste hier raad mee weet. Alleen, daar wil of kan je soms niet naar luisteren, omdat er iets anders meer om aandacht vraagt. Of je weet niet goed hoe je toegang krijgt tot die wijsheid. En daar kan ik je bij helpen.

Ik ben niet alleen een klankbord of spiegel, ik help je ook om op een gestructureerde manier, met behulp van bewezen modellen, methoden en technieken, opties te ontdekken en af te wegen. Zodat je een keuze kan maken waar je echt, vanuit jezelf, 100% achter kan staan.

Werk je liever in een groepje? Neem dan deel aan een workshop keuzes maken.

1-op-1 coaching

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke coaching op afspraak. Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in Rotterdam, of elders in overleg.

Per Zoom of telefoon is ook mogelijk.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat. Je komt langs met je vraagstuk en je gaat naar huis met handvatten hoe verder. We zijn

€ 95

binnen of buiten

€ 75

per Zoom

Lees verder

anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral ook samen aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Coaching on-the-job

Een tot anderhalf uur 1-op-1 persoonlijke coaching op afspraak, bij jou op je werklocatie.

Laat je persoonlijk begeleiden bij een keuze waar je voor staat, in je werkomgeving waar die keuze speelt. Het kost je geen reistijd en kunt meteen

€ 190

op locatie

Lees verder

aan de slag met de handvatten hoe verder. We zijn anderhalf uur intensief bezig. We praten, maar niet teveel, je hoeft geen details te vertellen, we gaan vooral ook samen aan de slag met een van de methoden en technieken die je kunnen helpen.

De prijs is inclusief reiskosten, exclusief 21% BTW. Als je de begeleiding privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

VIP-workshops Bewuster keuzes maken

Alle workshops kunnen ook 1-op-1 op afspraak. De workshops duren drie uur. Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in Rotterdam, of elders in overleg.

Een werksessie per zoom of telefoon is ook mogelijk. Deze duurt 1 tot 1,5 uur.

In de workshops zit een kernachtig stukje kennisoverdracht, maar vooral ook praktisch toepassen en ervaren wat jij eraan hebt, met 1-op-1 begeleiding.

€ 245

duur 3 uur

€ 95

per Zoom,

duur 1-1,5 uur

Lees verder

De workshops duren een ochtend of een middag. De inhoud is hetzelfde als bij de workshops in een groepje, maar je krijgt alle aandacht. Er zijn diverse workshops. Ik geef je graag meer informatie over de inhoud. Als je wilt deelnemen, bel ik je altijd van tevoren voor een gratis intakegesprek, waarin we samen kijken of het past.

De prijs is inclusief verblijfskosten, exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Zet de eerste stap naar goede keuzes voor jezelf!

Bericht:

2 + 15 =

Bel of mail

Dorine van Lammeren

+31 10 2880880

info@keuzecoach.nl

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam

Keuzecoach is een activiteit van Transicion B.V.

KvK 24307956